Avtokozmetika

Artikli 1 do 10 do 13 skupno

Stran:
 1. 1
 2. 2
 1. 18,30 €

  Komplet za obnovo žarometov Turtle Wax

  Edinstven komplet, ki obnovi motne in porumenele žaromete vašega vozila v stanje novih in to v manj kot 5ih minutah na lečo.
  Vsak komplet vsebuje 3 obnovitvene blazinice različne grobosti, mazivo v razpršilcu, čistilno mešanico za leče in krpo za čiščenje leč.

  Prednosti kompleta za obnovo žarometov so:
  - obnovi motne in porumenele žaromete vašega vozila v stanje novih
  - hitro odstrani obarvanost leče
  - z mokrimi obnovitvenimi blazinicami se v treh korakih osredotočimo na praske in močno porumenele žaromete, ter jih tako obnovimo v stanje novih
  - krpa za čiščenje pomaga pred nadaljnim porumenenjem in nečistosti žarometov

  Ni na zalogi

  Dodaj v primerjaj
 2. 6,71 €

  Silikonska metlica za hitro brisanje avtomobila Armor All

  Silikonska metlica Armor All za hitro brisanje in sušenje avtomobila. Metlica zelo hitro odstrani vso vodo z avtomobila.

  Ni na zalogi

  Dodaj v primerjaj
 3. 9,99 €

  Avtošampon z voskom Armor All 1L

  Avtošampon Wash & Wax je zelo dober za odstranjevanje blata, umazanije in cestnega prahu, ne da bi pri tem prognal v površino, kot nekatera gospodinjska čistilna sredstva.

  Avtošampon Armor All z voskom vsebuje aktivne dejavnike, ki odbijajo vodo in preprečujejo vodne madeže, hkrati pa povrnejo avtomobilski površini sijaj. Šampon je varen za vse barvne površine in je primeren za uporabo z mrzlo vodo.

  Dodaj v primerjaj
 4. Special Price 6,63 €

  Redna cena: 7,80 €

  Večnamensko čistilo Armor All 500ml

  Večnamensko čistilo Armor All je narejeno predvsem za odstranjevanje trdovratne umazanije, cestnega prahu, maščob, katrana, zavornega prahu, itd., pri čemer pa ne poškoduje ali izsuši niti najobčutljivejših površin.

  Namen sredstva je nadomestiti enonamenska sredstva, kot npr. čistila za kolesa in platišča, šampon za preprogo in tapiserijo, itd.

  Uporabno je za: platišča in kolesa, odbijače in maske, armaturne plošče in vratne obloge, sedeže in sedežne prevleke, preproge in predpražnike, avtomobilske motorje, itd.

  Sredstvo je primerno tudi za gospodinjsko uporabo: stenske prevleke iz vinilne plastike, tla, orodja, kuhinjski pult, pohištvo iz vinilne plastike, kopalniške ploščice, kovčke, preproge in odeje, športno opremo, predpralno namakanje perila, vrtno opremo, beton, itd.

  Dodaj v primerjaj
 5. Special Price 7,14 €

  Redna cena: 8,40 €

  Pena za čiščenje platišč Armor All 500ml

  Pena za čiščenje platišč Armor All je posebej izdelana za hitro in varno odstranjevanje zavornega prahu, cestne umazanije, katrana in maščobe, ki se nabira na kolesih avtomobila.
  Posebni čistilni elementi prodrejo na težko dostopna mesta in odstranijo vso umazanijo. Sredstvo je varno, ni toksično in ga lahko uporabljamo na vseh vrstah platišč (iz zlitine, jekla, kroma ali plastike).

  Dodaj v primerjaj
 6. 11,99 €

  Gel za čiščenje in zaščito usnja Armor All 530ml

  Gel za čiščenje in zaščito usnja Armor All je sestavljena iz edinstvene formule za posebno UV varovanje, je nelepljiv in nemasten.
  Gel omogoča enostavno nanašanje ter usnju povrne videz novega izgleda in poudari njegovo naravno lepoto ter ustvari zaščito, ki usnje obvaruje pred razlitjem in madeži. Priporočeno tudi za prtljago, aktovke, pohištvo in torbice.

  Dodaj v primerjaj
 7. 5,98 €

  Krpa za sušenje avtomobilov Armor All

  Armor All krpa za sušenje avtomobilov, površino hitro posuši in ne pušča madežev. Krpa je shranjena v priročni plastični tubi.

  Dodaj v primerjaj
 8. 4,99 €

  Sprej za armaturne plošče z vonjem vanilije Turtle Wax 500ML

  Sprej za čiščenje armaturnih plošč z vonjem vanilije Turtle Wax Spray Cockpit Fresh Shine je hitro delujoče loščilo za armaturno ploščo z osvežilcem zraka.
  Obnavlja vse plastične, gumijaste in vinilne površine v notranjosti vozila. Ustvari antistatičen silikonski sloj, ki odbija prah in umazanijo ter povrne sijaj.

  Ni na zalogi

  Dodaj v primerjaj
 9. 5,73 €

  Čistilo za stekla Turtle Wax 500ML

  Čistilo za stekla Turtle Wax  z lahkoto prodre skozi trdovratno umazanijo ter pusti površino stekla kristalno čisto brez lis in madežev.

  Dodaj v primerjaj
 10. Special Price 8,16 €

  Redna cena: 9,60 €

  Pena za pnevmatike Turtle Wax 500ml

  Pena za pnevmatike Turtle Wax daje pnevmatikam dolgotrajno UV zaščito in bleščeč lesk.

  Dodaj v primerjaj

Artikli 1 do 10 do 13 skupno

Stran:
 1. 1
 2. 2