Dostava

Pri nakupu nad 50 € je dostava brezplačna. Pri nakupu do 50 € vam bomo zaračunali dostavo v višini 3,7 EUR. Strošek dostave je vračunan v kupnino kot ločena postavka. Večina izdelkov bo dobavljena v roku od 2 do 3 delovnih dni od naročila (plačilo po povzetju) oz. od plačila predračuna (predračun). Dostavo naročenih artiklov opravlja naš pogodbeni partner GLS dostavna služba. Za vsa naročila do 14h, se bomo potrudili, da bodo odpremljena še isti dan. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.

Ob naročilu je možno vpisati tudi drugi naslov za dostavo, kot naslov plačnika. Ta opcija vam bo vedno prišla prav, ko se boste odločili, da boste obdarili svojega prijatelja z našimi artikli. Naslove si lahko shranjujete v vašem profilu, tako, da so vam na voljo vsakič, ko boste hoteli izvesti naročilo in vam ne bo potrebno ponovno vpisovati naslova.

V primeru 2 ali več ločenih naročil v 1 dnevu oziroma do naslednjega delovnega dneva se naročili združita. Tako kupec plača 1 dostavo po skupni teži, o končni ceni dostave pa kupca tudi obvestimo po emailu.

Dostava se običajno vrši v dopoldanskem, v nekateri primerih pa v popoldanskem času. Če dostava ni uspešna oziroma, če ste ob času dostave odsotni, vam bo kurir pusti obvestilo, tako ga lahko pokličete in se dogovorite za vnovično dostavo. Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo pred dostavo predhodno poklicali.

Blago zaenkrat dostavljamo samo na ozemlju Slovenije.

Vračilo blaga:

V primeru, da z naročenimi artikli niste zadovoljni, imate po prejemu blaga na voljo 14 dni časa, da pisno odstopite od pogodbe. Rok začne teči naslednji dan po prevzemu blaga. Izdelki morajo biti nato vrnjeni v roku 14 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe. Stroške vračila krije kupec. Pred vračilom nas prosimo pisno obvestite na kontaktni e-mail info@amravtooprema.si. Odkupninskih pošiljk ne sprejemamo. Izdelki naj bodo nepoškodovani in v originalni embalaži. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu. Denar vračamo izključno na transakcijske račune in ne izplačujemo gotovine. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. V kolikor so izdeki poškodovani, rabljeni, umazani, brez originalne embalaže ali pa je ta poškodovana, si trgovec pridržuje, da vračilo zavrne ali pa zaračuna ustrezno odškodnino. Denar vam vrnemo takoj, ko prejmemo blago oziroma najkasneje v 14 dneh. Odstop od pogodbe ne pride v poštev v naslednjih primerih: če je blago poškodovano, umazano ali pa so vidni sledovi uporabe (v notranjosti in zunanjosti artikla)